Woningen te koop

Benalmadena

Woningen te koop in Benalmadena (+5 km) van € 300.000 - 700.000 

Deel deze woningen met je vrienden:

Gekopiëerd naar klembord

Jouw zoekopdracht

Je zocht naar woningen van € 300.000 tot € 700.000. Gebouwd in of na 2010. Je zocht in een straal van 5 km rondom Benalmadena. Daarbinnen vallen de volgende steden en dorpen: Benalmadena, Arroyo de la Miel, Torrequebrada, Benalmadena Pueblo, Benalmadena Costa, Torremuelle, El Pinillo, La Capellania, Torremar, La Carihuela en Montemar.

Zelf zoeken naar woningen aan de Costa del Sol

Hierboven zie je een overzicht van de woningen die te koop staan in de database die makelaars onderling gebruiken. Deze database wordt zorgvuldig bijgehouden en is van hoge kwaliteit. Alleen geregistreerde makelaars mogen hier woningen in plaatsen en zij garanderen dat de aangeboden huizen daadwerkelijk te koop staan en niet als lokmiddel dienen.

Soms kiezen makelaars ervoor om hun woningen niet zichtbaar te maken op websites van andere makelaars. Deze woningen worden dan niet in dit overzicht getoond. Wij kunnen echter alle woningen in het systeem zien, inclusief uitgebreide achtergrondinformatie zoals de duur van de verkoop, de aanwezigheid van alle vergunningen en de exacte locatie. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt of een bezichtiging wilt plannen.

Ben je op zoek naar een huis kopen in Costa del Sol? Als Nederlandse makelaar in Costa del Sol helpen wij je graag verder met ons uitgebreide aanbod.

Wij en derden volgen je internetgedrag op onze website met cookies. Als je doorgaat, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons cookiebeleid.