Middenverdieping in Estepona

€ 615.000

Nieuwbouw
3
2
158 m2
Zwembad
Parkeerplaats
Tuin
Bouwjaar 2022

Beschrijving

EEN SENSATIONEEL APPARTEMENT MET PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE
Gloednieuw in Estepona!

Een kans om een gloednieuw, klaar om in te wonen appartement te kopen in deze fenomenale nieuwe ontwikkeling in Estepona, maar als wederverkoop betekent dit een besparing van 3% belasting op de aankoop van het onroerend goed.

Dit hoekappartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers op de middelste verdieping heeft een enorm terras met spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. De woning wordt geleverd met twee ondergrondse garage parkeerplaatsen en een berging, alsmede een volledig overdraagbare toeristische licentie.

Het project is gelegen ten westen van de bekende gebieden van Marbella en Puerto Banus en heeft een benijdenswaardige positie op loopafstand van de blauwe vlag stranden, winkels en restaurants van Estepona.

Het stijlvolle appartement ligt ook op de drempel van de beste golfbanen aan de Costa del Sol en de fantastische infrastructuur van internationale en lokale scholen, moderne ziekenhuizen en sportfaciliteiten zoals maneges en tennisclubs.

Ideaal als eerste of tweede woning of als investeringsmogelijkheid.

Kenmerken

Zwembad

Klik op een kenmerk om alleen huizen met dit kenmerk te tonen.

Kosten

Gemeenschap € 207 per maand
Afval € 140 per jaar
Belasting (IBI) € 695 per jaar

Energielabel

CO2 Niet bekend
Verbruik Niet bekend

Historie

21 juni 2023 2:00
Geplaatst voor
14 juli 2023 15:15
Prijs gewijzigd:
27 oktober 2023 3:02
Decree 218 informatie:
7 mei 2024 4:05
Status gewijzigd:
14 juni 2024 4:01
Status gewijzigd:
Log in om de historie te zien

Een account aanmaken is gratis

Locatie

De locatie is niet exact

Referentie: R4212142

Estepona
Andalusië, Spanje

€ 615.000

Zwembad
Parkeerplaats
Tuin
Bouwjaar 2022
Neem contact op
Deel de link naar deze woning:
Gekopiëerd naar klembord

De prijs is exclusief onkosten en belastingen. De extra kosten bovenop de prijs die de koper moet betalen zijn: Nieuwe woning/1e Overdracht Belasting Toegevoegde Waarde (BTW) 10% (of 4% in het geval van beschermd wonen); of in het geval van 2e en/of Latere Overdrachten, Overdrachtsbelasting (ITP) 7%. Daarnaast is de formalisering in openbare akte van het koopcontract (akten) onderworpen aan AJD Stamp Duty (AJD Actos Jurídicos Documentados) 1,2% op de aankoopprijs, registratie- en notariskosten. Je hebt op ons kantoor de beschikking over een kopie van het bijbehorende informatieblad van deze woning volgens Decreet 218/2005 van 11 oktober.

Nederlandse makelaar in spanje

huis kopen costa del sol

Neem gerust contact op met jouw Nederlandse makelaar in Spanje. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning. Wij zijn gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Op onze website vind je het meest uitgebreide overzicht van nieuwbouwwoningen aan de Costa del Sol.

Wij en derden volgen je internetgedrag op onze website met cookies. Als je doorgaat, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons cookiebeleid.