Middenverdieping in Benalmadena

€ 457.000

Van tekening
2
2
85 m2
232 m2
Zwembad
Parkeerplaats
Tuin
Bouwjaar 2024

Beschrijving

Dit project bestaat uit 44 appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 4 halfvrijstaande huizen, allemaal inclusief garage en bergruimte. Verdeeld over 4 blokken, genieten alle woningen van ruime terrassen waarop je de indrukwekkende zeezichten ten volle kan waarderen. Wat de oriëntatie betreft, alle appartementen zijn gericht naar het zuidoosten of het zuidwesten, wat optimaal is om van deze uitzichten te genieten.

Het complex beschikt over twee gemeenschappelijke zwembaden, een buiten gym omringd door mooi aangelegde tuinen.

Beoordeling van de Costa Specialist:
Alba Benalmadena is gevestigd in het begeerde Torremuelle in Benalmadena, een oudere, rustige villawijk die balans biedt tussen sereniteit en gemak. Ondanks de vredige omgeving, zijn het strand, scholen, het treinstation, diverse restaurants en een supermarkt allemaal binnen enkele minuten lopen bereikbaar.

Elk appartement in Alba Benalmadena pronkt met een open zeezicht, en de meeste zijn uitgerust met ruime terrassen. Deze buitenruimtes bieden niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook voldoende privacy voor de bewoners. Met zijn strategische locatie en de aantrekkelijke prijs, positioneert Alba Benalmadena zich als een uiterst interessant project voor potentiële kopers die een huis willen kopen in Benalmadena.

Kenmerken

Nutsvoorzieningen
Zwembad
Locatie
Voorwaarde
Beveiliging
Meubilair
Categorie

Klik op een kenmerk om alleen huizen met dit kenmerk te tonen.

Kosten

Gemeenschap Niet bekend
Afval Niet bekend
Belasting (IBI) Niet bekend

Energielabel

CO2 Niet bekend
Verbruik Niet bekend

Historie

1 februari 2024 16:25
Geplaatst voor
2 juli 2024 11:15
Prijs gewijzigd:
Log in om de historie te zien

Een account aanmaken is gratis

Locatie

Referentie: R4580062

Benalmadena
Andalusië, Spanje

€ 457.000

Zwembad
Parkeerplaats
Tuin
Bouwjaar 2024
Neem contact op
Deel de link naar deze woning:
Gekopiëerd naar klembord

De prijs is exclusief onkosten en belastingen. De extra kosten bovenop de prijs die de koper moet betalen zijn: Nieuwe woning/1e Overdracht Belasting Toegevoegde Waarde (BTW) 10% (of 4% in het geval van beschermd wonen); of in het geval van 2e en/of Latere Overdrachten, Overdrachtsbelasting (ITP) 7%. Daarnaast is de formalisering in openbare akte van het koopcontract (akten) onderworpen aan AJD Stamp Duty (AJD Actos Jurídicos Documentados) 1,2% op de aankoopprijs, registratie- en notariskosten. Je hebt op ons kantoor de beschikking over een kopie van het bijbehorende informatieblad van deze woning volgens Decreet 218/2005 van 11 oktober.

Nederlandse makelaar in spanje

huis kopen costa del sol

Neem gerust contact op met jouw Nederlandse makelaar in Spanje. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning. Wij zijn gespecialiseerd in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Op onze website vind je het meest uitgebreide overzicht van nieuwbouwwoningen aan de Costa del Sol.

Wij en derden volgen je internetgedrag op onze website met cookies. Als je doorgaat, gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met ons cookiebeleid.